FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Fotokatalyse er en kemisk reaktion, der sker når man anvender lysenergi og titandioxid. Når titandioxid udsættes for lys, dannes der stærke reaktive radikaler, som kontinuerligt nedbryder vira og bakterier i kontakt med overfladen, under dannelse af CO2 og vand. Titandioxid fungerer udelukkende som katalysator i processen, og bliver derfor ikke opbrugt over tid!

Titandioxid er et naturligt stof, der længe har været anvendt som et hvidt pigment. Det bruges til en lang række materialer, såsom tandmateriale, tandpasta og kosmetik. Det bruges også som et fødevaretilsætningsstof til blandt andet farvning af hvid chokolade, slik og tyggegummi, fordi det er usmageligt, lugtfrit og er ufarligt for mennesker.

Teoretisk set arbejder den coatede overflade semipermanent. Det afhænger overordnet set, af det belagte objekts levetid. Vi anbefaler i mange miljøer, at re-coate efter 1-3 år.

Med vores højteknologiske dyse, sprøjter vi en miljøvenlig og vandbaseret titandioxid på alle overflader. Når coatingen påføres alle indvendige overflader, dannes der et usynlig lag, som nedbryder og beskytter mod vækst, af alle skadelige mikroorganismer.

Vores behandling er transparent og kan påføres overflader som gulve, borde, vægge og døre samt kontaktpunkter. Disse kontaktpunkter er eksempelvis tastaturer, computermus, vandhaner, toiletsæder, dørhåndtag, køleskabslåger, gelændere, armlæn og lyskontakter.

Vi bruger en bakterietester (ATP) til at se, hvor mange mikroorganismer der er før og efter vores proces.

Har du problemer med at fjerne skimmelsvamp, så kan du nemt benytte dig af vores rengøringsteknologi, da vores behandling er transparent og kan påføres overflader som gulve, borde, vægge og døre samt alle kontaktpunkter.

Har du lugtgener fra cigaretrøg eller tobakslugt, så har du mulighed for at fjerne gammel lugt ved hjælp at Fotokatalyse. Vores specialrengøringsteknik er transparent og kan uden problem påføres alle kontaktflader, gulve, borde, vægge, lofte og døre.